Over ons

Welkom op mijn website van Lilith's little friends. Ik ben Lilith  van Noort en woon samen met mijn man René en onze vier shelties in het Limburgse dorpje Reuver. Samen hebben wij drie kinderen en vijf prachtige kleinkinderen.

In  1989 kochten wij onze eerste sheltie en raakte door hem meteen besmet met het sheltievirus. De eerste 25 jaar hebben we alleen maar reuen gehad, maar toen vijf jaar geleden ons laatste kind uit huis vertrok, begon het hier te kriebelen.

Mijn lang gekoesterde wens om eens een nestje te fokken zou in vervulling gaan en het eerste teefje Ayla werd aangeschaft. Helaas bleek deze dame niet geschikt, dus een tweede teefje Ginny kwam erbij. Ginny is  een vrolijk en vrij teefje wat ietwat gereserveerd is naar vreemde. Ze is absoluut een leuke aanwinst voor mijn roedel  en met haar leergierig karakter werkt ze graag voor haar baas. Ginny is lief en aanhankelijk en graag bij je in de buurt.

Vanaf januari 2017 is Fiene onze roedel komen versterken, we zijn erg blij met dit mooie meisje die graag bij je in de buurt is.

Fiene is een mooi, vrij en vrolijk teefje, ze past goed in mijn eigen roedel en in mei 2017 heeft ze ons een mooie dochter geschonken.

June is een dochter van Fiene, een mooi teefje met een eigenwijs karakter. Sinds 1 januari 2020 is er weer een reu bij gekomen die onze roedel gaat versterken. Zijn naam is Gideon en is een zoon van Ginny, het is een heerlijk manneke met een zacht karakter.  Hij is absoluut een verrijking van onze roedel.

Na een aantal jaren met hart en ziel bezig te zijn geweest met mijn meisjes en hun pups heb ik dit jaar besloten door omstandigheden mijn hobby vaarwel te zeggen en verder van mijn roedel te genieten zoals hij nu is. 

Nigrabreen gletsjer
Noorwegen